keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Päivittää..

Arki on arkipäiväistynyt.

Tänään tuli taifuuni, mikä toistaiseksi on tarkoittanut isoa sadetta ja tuulenpuuskia, ei siis jättimyrskyä, joka repisi taloista katot. Ilmatieteenlaitos kuitenkin käsittääkseni kuvaili tätä nimenomaista taifuunia "erittäin voimakkaaksi". En tiedä mitä se tarkoittaa voimakkuudessa virallisilla asteikoilla. Pitää vielä perehtyä näihin asioihin, kun on ihan kiva tietää milloin oikeesti ei junat enää kulje, tai pitääkö esim. käydä pikapikaa ostamassa ne muonavarastot, jotka pitäisi kai muutenkin olla aina valmiina pahimman varalle... Joka tapauksessa, saanpahan ainakin kerättyä kukille sadevettä kun vesijohtovesi on melkoisen klooripitoista. 

Niin ja katto vuotaa, jee! Ei oo ees totta... Kylhän täs jo ooteltiinkin jotain onnenpotkua. Asuntofirmasta tuli kuitenki heti kaks tyyppiä tarkastamaan tilanteen ja lupasivat huomiseksi sateen loputtua saada jonkun pro-heebon tänne nakuttelemaan ja arvioimaan. Lupasivat että pahimmassa tapauksessa joudutaan muuttamaan samantasoiseen kämppään tässä lähellä, eli aika ikävä juttu, mut katotaan miten tässä käy.

Maankamara on kans osoittanu vaatimattomia elonmerkkejä muutamaan otteeseen jo näiden kahden viikon aikana. Se on vielä toistaseks aika jännää! Keväisen Ison Järistyksen jälkijäristykset voi jatkua kuulemma pari vuotta tästä eteenpäin.

Ollaan Sallan kanssa yritetty shopata oikein olan takaa tiettyjä vaatteita/tavaroita, mut ei kirveelläkään osu kohdalle just sitä mitä on etsimässä. Lisäksi näitä kauppakeskuksia kierrellessä tulee pikku hiljaa hulluksi kun joka paikassa on samat kamat vähän eri järjestyksessä ja eri somisteella tai värillä. En kestä!

Onneks tänään herättiin ostamaan kahvisuppilo ja pööniä, ni saatiin ekat (tokat) ihan ihka oikeat kaffet! Eilen käytiin lempparimestassani, Ebisu Garden Placen Mitsukoshin Harbs-kahvilassa, josta saa nannoja ja ennen kaikkea jumalattoman kokoisia kakkupaloja ja oikeeta kahvia! Hinnat on myös Mitsukoshin tasoa, mut kyllä se on sen arvoista!


Mulla Marron Crêpe Cake ja Sallalla Pear Millefeuille Cake, ja molemmilla Café au Lait, johon maidon sai erikseen kannussa niinkuin kuuluukin, eiks niin, Anika?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti